Wednesday, October 16, 2013

wordless wednesdayminta doa rakan-rakan pembaca sekalian untuk mendoakan saya menemui semula rantai emak saya yang saya pakai yang telah hilang(tak tahu bila hilangnya..:(). masih belum beritahu pada mak sebab nak usaha cari dahulu. sekarang sedang cuti midsem jadi tak dapat nak cuba cari di fakulti dan rumah sewa. doakan semoga ada hamba Allah yang mempunyai hati yang baik dan tidak tamak telah menemui rantai tersebut dan menyerahkan kepada pihak bertanggungjawab dan Allah permudahkan jalan buat saya.aaminn ya rabb.


3 comments:

  1. cari dengan tenang saudari.cuba raih ingatan yang tercicir itu.moga dipermudahkan usaha kamu :) Maha Suci Allah.Maha Suci Allah.Maha Suci Allah.

    ReplyDelete
  2. insya-Allah..sdg cuba ingat semula bila kali t'akhir perasan akn rntai tsbut..olh sb dah lama pakai jdi tak perasan pula dh hilang drileher ni.allahu~ sedih mmg sedih tapi yakin dgn rezeki Allah.andai rntai itu rezeki y ditetapkan olh Allah buat sy insya-Allah Dia akn pulangkan semula kpd sy ttpi jika bukan sy redha dgn qada' dan qadary tlh ditetapkan.insya-Allah.jazakillahu khairan ya ukhti.=)

    ReplyDelete
  3. Betul cakap kamu. Qada' dan Qadar.suatu pembuka bicara ilmu yang sangat mendalam untuk difahami dan dihayati.Indah.cukup indah.setiap cerita nukilan Nya, walaupun pedih, tapi indah dengan pengajaran jika difahami dengan positif :) rantai halus mmg biasa tak tersedar hilang atau masih di leher. :)

    ReplyDelete